Atomizer OBS Cheetah RDA

Kód: OBSCH
539 Kč 445,45 Kč bez DPH
Produkt byl vyřazen z nabídky.
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nabídka RDA – kapacích atomizérů je skutečně bohatá a přestože se řada z nich může na první pohled zdát stejná, jsou to právě skryté detaily, kterými se od sebe odlišují. Je to i případ OBS Cheetah RDA, které sice vypadá obyčejně, ale nabízí zajímavý systém proudění vzduchu. Horní přívod vede vzduch do těla RDA, kde se ve všech směrech dostává ke spirálkám a dokonale se tak mísí s vytvořenou párou.

Základna Cheetah RDA je navíc speciálně navržena tak, aby odváděla přebytečné teplo a aby se samotný atomizér zbytečně nezahříval. Součástí je samozřejmě také tolik populární velocity základna, která nabízí jednoduchou instalaci žhavících spirálek a hlavně dostatek místa.

Plnění - Jako každé RDA můžete i Cheetah plnit po vysunutí horní části. E-liquid však lze nakapat i skrze široký delrinový náustek.

Přívod vzduchu - Unikátně zpracovaný přívod vzduchu dělá z Cheetah zajímavé RDA, které je schopno vyprodukovat velké množství páry a hlavně perfektní chuť.

Technická specifikace:

  • Délka: 37,6 mm
  • Průměr: 22 mm
  • Závit: 510
  • Barva: stříbrná

Obsah balení:

  • 1× Atomizer OBS Cheetah RDA
  • 1× 510 adaptér
  • Servisní sada (spirálky, vata, těsnění, šroubováček …)

Upozornění: Tento Atomizer doporučujeme pouze zkušeným uživatelům a dlouhodobějším e-kuřákům. DIY systémy nejsou určeny pro nováčky, kteří by zároveň nevyužili všechny jeho možnosti. Jedná se o pokročilý DIY Atomizér určený zkušeným vaperům, kteří (např. v případě výměny spirálky, ..) již vědí, co dělají! Při špatném osazení může dojít k poškození baterie.

Doplňkové parametry

Kategorie: ATOMIZERY
Záruka: 2 roky
Barva: Stříbrná
Druh atomizeru: RDA
Průměr atomizeru: 22 mm
Způsob používání: DTL - přímé tahání do plic
Počet spirálek: Dual Coil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Používáme ověření věku Adulto