Elektronický grip Aramax Power Kit 5000 mAh

Kód: APK-1
Video
Značka: Aramax
999 Kč 825,62 Kč bez DPH
Produkt byl vyřazen z nabídky.
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aramax Power Kit je výkonná elektronická cigareta určená pro přímé potahování do plic. Tato extrémně výkonná elektronická cigareta zaujme především luxusně zpracovaným tělem a obrovskou kapacitou baterie, se kterou daleko přesahuje konkurenci.

Díky rozměrům 150×28 mm se perfektně drží v jakékoliv ruce, je velice kompaktní, přesto nadmíru výkonná. Nejzásadnějším prvkem u této e-cigarety je však její baterie. Ta disponuje kapacitou až 5000mAh, díky čemuž se můžete těšit na celodenní vapování bez nutnosti nabíjení. A i v případě vybití baterie postačí připojit USB kabel a dobít ji prostřednictvím vašeho PC, nebo adaptéru do sítě. Baterie pracuje s režimem konstantního výstupního napětí a výkonem 55W.

Ve vrchní části naleznete skvělý clearomizér, který jen podtrhuje výsledný efekt z této e-cigarety. V clearomizéru se nachází žhavící tělísko s odporem 0,14ohm, které vám zajistí obrovskou produkci chutné páry. O přísun vzduchu k tělísku se postarají vzduchové otvory ve vrchní části. Nemusíte se tedy bát nepříjemného protékání v případě spodních vzduchových otvorů.

Aramax Power Kit je výborná elektronická cigareta, která splní požadavky i toho nejnáročnějšího vapera. Velký objem tanku a velká kapacita baterie dělají z této e-cigarety naprosto jedinečný produkt, který by rozhodně neměl uniknout vaší pozornosti.

Obrovská kapacita baterie – Důležitým prvkem při výběru nové e-cigarety je rozhodně kapacita baterie. Proto vás Aramax Power Kit mile překvapí. V těle této e-cigarety totiž naleznete baterii s kapacitou 5000 mAh. Díky ní si můžete užívat nerušený vaping v průběhu celého dne. V případě nutnosti dobití stačí navíc pouze připojit microUSB kabel a dobít pomocí PC, nebo adaptéru do sítě.

Pro přímé potahování – Aramax Power Kit je e-cigareta pro přímé potahování rovnou do plic. Svědčí o tom zejména výstupní režim konstantního napětí s výkonem 55 W, ale také odpor žhavících hlav. Tato e-cigareta je totiž kompatibilní se žhavícími hlavami s odporem 0,14Ω.

Závit – Přestože baterie Aramax Power nabízí vlastní závit, součástí sady je také speciální adaptér s nástrojem. Po jeho našroubování pak můžete využít i jiné atomizéry s 510 závitem.

Objem clearomizéru – Kapacita clearomizéru je v základu 2 ml díky speciálnímu limiteru, který velikost omezuje (na základě aktuální legislativy). Limiter lze vyjmout pro případ čištění. Clearomizér bez limiteru má objem 5 ml.

Vrchní plnění a vrchní airflow – E-cigareta si osvojuje oblíbený systém vrchního plnění e-liquidu. V případě nutnosti doplnění tedy stačí odšroubovat vrchní uzávěr a dolít e-liquid podle potřeby. Skvělým prvkem je však vrchní regulace airflow. Díky tomu zamezuje Aramax Power Kit nepříjemnému protékání e-liquidu spodními vzduchovými otvory. Vrchní airflow navíc dodává i lepší chuť vašim e-liquidům.

 

Technické parametry:

  • Délka: 150 mm
  • Průměr: 28 mm
  • Objem: 2/5 ml
  • Baterie: integrovaná 5000 mAh
  • Výstupní výkon: 55W
  • Odpor: 0,14Ω
  • Nabíjení: micro USB port
  • Závit: vlastní, 510 adaptér
  • Barva: černá

Obsah balení:

  • 1× Aramax Power 5000 mAh
  • 2× žhavící hlava 0,14Ω
  • 1× 510 konektor + nástroj
  • 1× micro USB kabel
  • servisní sada
  • 1× CZ návod

TIP: Před prvním použitím žhavící hlavy je nutné důkladně (dokud vata saje) zakápnout žhavící hlavu liquidem, aby nedošlo k její „napálení“. Následně naplnit tank, zkompletovat a ještě 3–5 min. počkat.

Doplňkové parametry

Kategorie: E-CIGARETY
Záruka: 2 roky
Baterie: Integrovaná baterie
Způsob používání: DTL - přímé tahání do plic
Max. výkon: 55W
Typ e-cigarety: Elektronická
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DB Avatar autora | 22.4.2021
Jsem velice spokojená, v rodině už ji máme všichni. Dokonce i v zásobě.
5
Avatar autora | 11.1.2021
Jsem velmi spokojen.
5
NM Avatar autora | 2.3.2020
Na základě bezkonkurečního přístupu pana majitele jsem se rozhodl napsat delší hodnocení na tuto skvělou trubku. Pořídil jsem jí na základě požadavku dělat veliké mraky a zakouřit v okamžiku celou místnost - to splňuje báječně. Několik uživatelských postřehů: Manipulace s tímto základním setem není zase tak uživatelsky příjemná a úplný začátečník s ní bude mít možná trochu problém, než si ji pořádně neosahá. Dětská pojistka na top capu je strašný nesmysl a nemanipuluje se s ní vůbec pohodlně, chce to trochu grif. Také se mi stalo, že mi liquid napoprvé protekl ke kontaktu pod atomizérem. Zřejmě to způsobilo to, že jsem žhavící hlavu nedostatečně dotlačil do její "výchozí" polohy. Stačí potom celý atomizér rozebrat, kompletně opláchnout teplou vodou a řádně vysušit. Hlavu nechte trochu vyschnout na papírovém ubrousku, ale samozřejmě pod tekoucí vodu jí nedávejte. Dávejte potom pozor a dvakrát se ujistěte, že hlava je umístěná až úplně nadoraz, ale pozor na sklo. Nepoužívejte řídký liquid v poměru 50/50, protože i 70/30 se dokáže pěkně ohřát, zkondenzovat a naprskat vám až do krku, případně protéct ke kontaktu. Rovněž nedolévejte tank liquidem až zcela po okraj, neboť se může probublat až skrz přívod vzduchu. Stačí jen tak do tří čtvrtin tanku. Žhavící hlava, která je opravdu skvěle zkonstruovaná má jeden z nejnižších odporů žhavícíhh hlav vůbec, proto počítejte s tím, že cigareta je opravdu žíznivá a s přehledem s ní za den odpaříte i 20ml liquidu. Zato je trvanlivá a na tovární hlavu má velkou výdrž, než je třeba ji vyměnit. Rovněž otvory s vatou má tak velké, že možná ani není nutné hlavu na začátku zakapávat (aby nedošlo k přehlcení a následnému prskání), jen ji nechat čtvrt hodinky nasát. Velkokapacitní baterie se pomocí USB z počítače nabíjí až sedm hodin, takže je dobré mít to na paměti... Věřím, že mé postřehy někomu pomohou. Já jsem ohromně spokojený, protože jsem chtěl to, co jsem i dostal - mohutný parní stroj, u něhož jsem ale zpočátku trochu podcenil manipulaci, ale i dík konzultaci s panem Žďárkem, kterému za to ještě jednou děkuji, jsem se ujistil, že chyba byla na mé straně. Prostě ***** hvězd. Mrakům zdar!
5
MD Avatar autora | 27.2.2019
Kvalitní zpracování. Dlouhá výdrž baterie + žhavicí hlavy. Dobré podání chuti.... Mohu jen doporučit.
5
Avatar autora | 4.9.2018
Jsem naprosto spokojeny
5
BK Avatar autora | 4.7.2018
Pro začátečníka naprostá paráda.
5
JP Avatar autora | 6.4.2018
Super věcička :-) hulí jak ďas.
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora horká pára 2.8.2018 17:27
Zdravím, může mi někdo poradit co dělám špatně ? mám liquid 70VG/30PG, zkouším různě potahovat i polohy airflow, ale pára je pořád dost horká, hit pro plíce a i náustek cítím horký ve rtech. díky za radu
Odpovědět
Avatar autora 6.8.2018 08:31
Dobrý den, tento model je určený na přímé tahání do plic s výkonem až 55W, takže pára teplejší bude. Pro citlivější jedince to může být až moc. Osobně mi to už tak nějak ani nepřijde, je to trošku o zvyku. Pokud si na toto člověk nezvykne, je potřeba používat elektronické cigarety, které jsou určeny na klasické šlukování. Tyto modely se provozují do výkonu cca 20W, takže pára je znatelně chladnější.
R Avatar autora Rada 5.8.2018 21:31
Zkus Vape daným liquidem naplnit.
Používáme ověření věku Adulto