Hodnocení obchodu

5,0 1093 hodnocení
5
1070x
4
16x
3
3x
2
3x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.2.2014
+ rychlost a pohodlnost

O Avatar autora | 28.2.2014
+ výhodná cena

nemám špatných skušeností s tímto obchodem. Doporučuji
PB Avatar autora | 26.2.2014
+ Komunikace
+ Rychlost
+ Ochota
+ Spolehlivost
- Menší výběr zboží

Po zakoupení zboží došlo v pořádku do 2 dnů od zaplacení. Dostal jsem nejspíš vadný kus z výroby, ale obchod vyhověl a vyreklamovali bezproblémů. Příště bych nakoupil jen tu. Doporučuji!!!
W Avatar autora | 21.2.2014
+ Výborná komunikace,rychlé dodání,velká nabídka a pěkné ceny.

L Avatar autora | 9.2.2014
+ Komunikace, rychlost a cena - bezkonkurenční

Hlavní byla cena a do budoucna zde opět budu nakupovat, vřele všem doporučuji :-)
Avatar autora | 29.1.2014
+ online chat komunikace na stránkách e-shopu
+ dobré rady při získávání znalostí v tomto oboru
- doprava - česká pošta

doporučuji
I Avatar autora | 10.1.2014
+ rychlost
+ spolehlivost
+ výborná komunikace

Nakupovala jsem v něm již několikrát a nakupovat budu.Důležitá je jistota spolehlivosti a kvality.Určitě doporučuji.
L Avatar autora | 16.12.2013
+ Po změně objednávky prodejce okamžitě telefonoval a objednávka byla ještě dopřesněna.

D Avatar autora | 9.12.2013
+ Komunikativnost, ochota, rychlost

P Avatar autora | 7.12.2013
+ kvalitu rychlost produkt je presne podle danych navodu
- zadne

par slovy tato fyrma ci obchod je vstricna a dodavava zbozi ktere uvadi a ktomu v kvalite objednejte skuste to a uvidite ze me slova jsou pravdiva doporucuji vsem
H Avatar autora | 7.12.2013
+ kvalita
+ komunikace

J Avatar autora | 2.12.2013
+ rychlost
+ kvalita
- žádné

Nakupuji zde již dva roky a jsem maximálně spokojená, obchůdek vřele doporučuji :))
P Avatar autora | 29.11.2013
+ kvalitní zboží,rychlé dodání,příjemné ceny a velmi ale velmi ochotný majitel.
- nemá slabiny

doporučuji ostatním k nakupováním
D Avatar autora | 18.11.2013
+ Možnost si nechat dobře poradit.
- Nic mě nenapadá.

Odborný obchod, takový jaký má být. Ne jen prodejce, který ani neví co prodává.
Avatar autora | 17.11.2013
+ Spolehlivost, flexibilitu, osobní přístup.
- Nevím o žádných

Všem tento obchod doporučuji.
MJ Avatar autora | 17.11.2013
+ Dobré ceny
+ Nakoupil jsem v tomto obchodě,protože mám dobrou zkušenost z minulého nákupu
- Jedinou nevýhodou je menší sortiment.

Obchod rozhodně doporučuji.
š Avatar autora | 16.11.2013
+ Skvěl komunikace a ještě navíc vám vždy skvěle poradí

Avatar autora | 8.11.2013
+ - Ceny
+ - Rychlé dodání
+ - Skvělá pomoc s problémem ohledně nefunkčnosti Clearomizeru, kdy pomohlo nadzvednout baterku
+ - V tomto obchodě budu nakupovat pravidelně

Obchod doporučuji dál. Po špatné zkušenosti s jiným prodejcem mám strach, ale přečetla jsem si pozitivní recenze na obchod a super.
Avatar autora | 6.11.2013
+ Dnes objednáte zítra dodají
- nemá

nakupuji zde již více než rok - nebyl problém
R Avatar autora | 2.11.2013
+ přehlednost
+ rychlost
+ dobrá komunikace
+ spolehlivost
- chybí báze a příchutě na míchání

spolehlivá jednička
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.